Bibimbap med sojastegte svampe, kimchi og stegt æg
30-40
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Bibimbap med sojastegte svampe, kimchi og stegt æg

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Ingefær
⅓ stk
Hvidløg
1½+½ fed
Tomatpuré
½ spsk
Gochujang chilipaste (Gluten, Soja)
½+½ spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1½+½ tsk
Kinakål
½ stykke
Æg (Æg)
2 stk
Markchampignon
200 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
½+1 spsk
Sojasauce (Soja)
1½+1½ spsk
Babyspinat
50 g
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 782 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 115 g
  • Protein 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Kimchi: Skræl og riv ingefær fint. Pil og pres den ene portion hvidløg. Kom begge dele i en skål og bland med tomatpuré, 1 tsk sukker og første mængde gochujang paste og vineddike. Skær kinakål i grove strimler. Kom det i skålen og vend godt rundt, kram det gerne med hænderne, så kålen "knækker".
  3. Stegt æg: Varm lidt olie op på en stor stegepande, slå æggene ud på panden og steg ca. 3 min. Krydr med lidt salt. Blommen må gerne stadig være blød. Læg æggene til side og gem panden.
  4. Sojastegte svampe: Del svampene i kvarte. Varm panden op igen med rigelig olie og steg svampene ca. 3 min. Pres resten af hvidløget på panden og tilføj den ene mængde sesamfrø og soja. Steg videre ca. 1 min.
  5. Spinatsalat: Kom babyspinat i en salatskål. Bland med sesamolie, vineddike, sesamfrø og lidt salt.
  6. Gochujangsauce: Bland resten af soja og gochujang paste i en skål.
  7. Bibimbap: Fordel ris, kimchi, sojastegte svampe og spinatsalat i serveringsskåle. Top med stegt æg og servér med gochujangsauce til.