Squash/salatost-røsti med thailandsk agurkesalat og ris
35-45
Vegetar
5 dages holdbarhed

Squash/salatost-røsti med thailandsk agurkesalat og ris

Salatost, squash og koriander er en god kombi, de thai inspirerede grøntsager giver sprødhed og fylde.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Squash
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 spsk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Basmatiris
135 g
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Æg (Æg)
2 stk
Lime
½ stk
Peanuts (Jordnødder)
1 pose
Sød chilisauce
4 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 717 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Forberedelse: Skyl og riv squashen på den grove side af et rivejern. Kom det i en sigte og drys med lid salt. Lad squashen stå i nogle min. og pres væden ud med hænderne. Skyl og hak korianderstilkene, gem bladene til topping.
  2. Thailandsk agurkesalat: Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver på skrå. Pil og hak rødløg fint. Bland vineddike, 1 spsk sukker og ½ tsk salt i en skål til sukkeret er opløst. Vend det med agurk, rødløg og 1 tsk ingefær/hvidløg/chili olie. Sæt agurkesalaten i køleskabet.
  3. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  4. Squash/salatost-røsti: Kom osteternene i en skål og mos med en gaffel. Rør sammen med revet squash, æg, korianderstilke, 1 dl mel, 2 tsk ingefær/hvidløg/chili olie (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og lidt salt. Form 2 flade røsti pr. person. Varm lidt olie (fra osten eller ingefærblandingen) op på en stegepande ved middelvarme og steg røsti i 4-5 min. på hver side. Læg dem på en tallerken og dæk med et viskestykke, så de holder sig varme til servering.
  5. Tilbehør: Skær limen i både og hak peanuts groft. Servér squash-røsti med ris, agurkesalat og sød chilisauce til, top med peanuts og koriander.