Pasta pesto med rejer og hvidløgsstegt squash
15-20
4 dages holdbarhed

Pasta pesto med rejer og hvidløgsstegt squash

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Squash
1 stk
Hvidløg
1 fed
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Pesto (Mælk, Laktose)
1 glas
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 618 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i rigeligt letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Hvidløgsstegt squashHalvér squash på langs og skær i skiver. Pil og pres hvidløg. Varm lidt olie op på en stegepande og svits hvidløg 1 min. Tilsæt squash og steg ca. 3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  3. Anret: Hæld væden fra rejerne og vend dem i den nykogte pasta. Bland pesto, babyspinat og hvidløgsstegt squash i og servér.