Fuldkornspasta med svinestrimler og chorizo i mild ostesauce
15-20
5 dages holdbarhed

Fuldkornspasta med svinestrimler og chorizo i mild ostesauce

Denne cremede og smagfulde pastaret med saftigt svinekød og grønt, toppet med revet Tanelli ost er en hurtig og populær hverdagsret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Urte kryddermix
1½ pose
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
½ stk
Rød peber
1 stk
Squash
½ stk
Chorizo-pølse (Soja, Mælk, Laktose)
35 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 883 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marinade: Bland halvdelen af urte kryddermix med 2 spsk olie. Kom kødet i en frysepose og tilsæt krydderolien. Mix det godt rundt og lad det trække mens du forbereder resten.
  2. Pasta: Kog pastaen som anvist på pakken.
  3. Grøntsager: Pil og skær løg i tynde skiver. Skyl peberfrugt og squash og skær i tern.
  4. Kød og grønt:: Varm en stegepande op til høj varme og kom lidt olie på. Steg svinestrimlerne et par min. til de er gyldne. Skær imens chorizo-skiverne i kvarte. Kom dem i og steg ca. 1 min. til pølsen har afgivet lidt fedt. Tilsæt grøntsagerne og steg videre i ca. 5 min.
  5. Ostesauce: Tilføj creme fraiche, bouillon, resten af urtemiksen og 1-1½ dl vand. Lad det småkoge i 2-3 min. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det bliver for tørt. Riv osten fint på et rivejern og vend den i saucen (Gem evt. lidt til drys). Smag til med salt og peber.
  6. Servér med friskkogt pasta eller vend det hele sammen inden servering.