Kyllingenuggets med kartoffelbåde og æblesalat
25-35
5 dages holdbarhed

Kyllingenuggets med kartoffelbåde og æblesalat

En super ret med hjemmelavede, saftige kyllingenuggets serveret med ovnstegte kartoffelbåde og nemt og børnevenligt tilbehør. Et sikkert hit!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Panko (Gluten, Hvede)
1 pakke
Kyllingeinderfilet
300 g
Skoleagurk
1 stk
Æble
1 stk
Salatblanding
75 g
Creme fraiche dressing (Mælk, Laktose)
½ pose
Ketchup
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 695 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kartoffelbåde: Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Kyllingenuggets: Hæld æg i en dyb tallerken. Bland panko med lidt salt og peber i en anden tallerken. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og vend den først i æg og bagefter i panko. Brun kyllingen på begge sider på en pande med lidt olie ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. til de er gyldne og sprøde.
  3. Æblesalat: Skyl agurk og æble og skær i tern. Bland det sammen med salatblandingen. Dryp dressing på ved servering.