Sprød torsk med lynstegte grøntsager og sennepscreme
25-35
3 dages holdbarhed

Sprød torsk med lynstegte grøntsager og sennepscreme

Torsk med sprød topping bagt i ovnen og serveret med lynstegte grøntsager, lækker sennepscreme og groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kruspersille
½ pakke
Citron
½ stk
Hvidløg
⅓ fed
Rasp (Hvede)
2 spsk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Squash
1 stk
Rød peber
1 stk
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
2 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 541 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Gremolata-topping: Skyl og hak persille fint. Riv skal af ¼ citron fint. Pil og pres hvidløg og bland det hele med rasp, lidt salt og peber.
  3. Sprød torsk: Læg fiskestykkerne i et oliepenslet ovnfast fad, fordel gremolata-topping på fisken og dryp med lidt olie. Bag fisken i ovnen ca. 12-14 min. Den skal blive sprød på toppen og saftig indeni. Stik forsigtigt i fisken med en kniv for at tjekke at den er gennemstegt.
  4. Grøntsager: Skyl imens squash, halvér på langs og skær i 1 cm tykke skiver. Halvér peberfrugt, fjern kerner og skær den i 1 cm tykke strimler.
  5. Brød: Varm bollerne i ovnen sammen med fisken de sidste 5-6 min.
  6. Lynstegte grøntsager: Svits grøntsagerne ved høj varme i lidt olie ca. 5 min. De skal stadigvæk have lidt bid. Del citron i både. Smag til med salt og peber og lidt citronsaft.
  7. Sennepscreme: Rør creme fraiche med dijonsennep og smag til med lidt salt og peber.
  8. Servér den sprøde fisk med stegte grøntsager, citronbåde, lunt brød og sennepscreme.