Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce

Kalorielet

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce

4.21 (346)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olivenolie
  • Peber
Kartofler
400 g
Dild, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
½ tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Æble
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Appelsin
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Honning
½ spsk
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 523 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 56 g
  • Protein: 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15–20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
 Pluk dilden og hak det groft. Kom dild i en skål (gem lidt til anretning) og bland med yoghurt, sennep, ½ tsk olivenolie, lidt salt og peber.
 Skær æble og agurk i tern. Skær skallen af appelsinen og skær frugtkødet i tynde skiver. Pil og skær skalotteløg i skiver. Læg det hele i en skål og bland med hvidvinseddike, honning, ½ tsk olivenolie og smag til med salt og peber.
Kom lidt olivenolie og salt på de nykogte kartofler. Pluk laksen i mindre stykker og anret på appelsin/æblesalaten. Servér med kartofler og dildsauce.
Håber maden smager!