Sprød torsk med dildsauce, broccoli og små kartofler
20-30
3 dages holdbarhed

Sprød torsk med dildsauce, broccoli og små kartofler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Broccoli
1 stk
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Rasp (Hvede)
2 pose
Dild, frisk
½ pakke
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 517 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grøntsager: Kog kartoflerne i en stor gryde med letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Kog med kartoflerne i 5-8 min. så de stadig har godt bid. Skær broccoli i buketter og lad dem koge med de sidste 2-3 min. TIP: Brug gerne stokken på broccolien.
  2. Sprød torsk: Krydr fisken på begge sider med salt og peber og vend dem derefter i rasp. Varm en stegepande op med smør. Steg fisken ved middelhøj varme ca. 3 min. på hver side.
  3. Dildsauce: Hak dilden fint og bland med creme fraiche og sennep i en lille skål. Smag til med salt og peber.
  4. Servér stegt torsk med kogte grøntsager og dildsauce.