Klassisk grillet burger med kartoffelbåde
25-35
4 dages holdbarhed

Klassisk grillet burger med kartoffelbåde

Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre burgerboller gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Rødløg
½ stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Ketchup
1 pose
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 694 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kartoffelbåde: Skær kartoflerne i tynde både og bland med lidt olie, salt og peber. Grill: Læg dem i en alubakke eller pak dem i pakker med dobbelt stanniol og grill på direkte varme under låg ca. 20 min. Hold øje med dem, da temperaturen kan variere meget. Ovn: Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 20-25 min.
  3. Burgerbøffer: Form 1 flad burgerbøf pr. person. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 7-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  4. Grønt: Pil løg og skyl tomat og agurk. Skær det hele i skiver. Del salat i blade og skyl.
  5. Burgerbrød: Del bollerne og varm dem på grillen eller i ovnen med kartoflerne i 3-4 min.
  6. Byg burger: Smør bollerne med ketchup og/eller mayo og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Servér med sprøde kartoffelbåde og resten af dyppelsen til.