Pasta med italienske kødboller i tomatsauce og rucola
30-40
3 dages holdbarhed

Pasta med italienske kødboller i tomatsauce og rucola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1½ pakke
Hvidløg
½+½ fed
Salvie, frisk
⅓ pakke
Hakket gris & kalv
300 g
Letmælk (Mælk, Laktose)
½ dl
Rasp (Hvede)
½ pose
Chiliflager
⅙ tsk
Timian/Rosmarin blanding
¼+¼ pose
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
½ stk
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
2 pakke
Hønsebouillon
½ pose
Rucola salat
50 g
Cherrytomater
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 807 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 95 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Riv osten, pres hvidløg og hak salvie.
  2. Bland kødet med mælk og rasp i en skål. Tilsæt chiliflager, salvie, halvdelen af osten, hvidløg og timiam/rosmarin, ½ tsk salt og lidt peber. Bland det hele godt og form til ca. 4 boller pr. person.
  3. Kog pastaen i 8-12 min. afhængig af hvor al dente du kan lide den. Smag på den undervejs i kogningen.
  4. Hak løget fint. Varm en høj stegepande op med lidt olivenolie. Steg kødbollerne i ca. 4 min. og vend dem hyppigt. Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt hakkede tomater, herbes de Provence, tomatpuré og bouillon. Kog i ca. 8 min. under låg eller til bollerne har en kernetemperatur på min. 75°C.
  5. Bland pasta i saucen med kødboller og vend det forsigtigt rundt. Smag til med salt og peber.
  6. Servér med resten af osten, toppet med rucola og skyllede cherrytomater ved siden af.