Nudelwok med kylling og koriander
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Nudelwok med kylling og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Ingefær
¼ stk
Lime
¼+¼ stk
Hvidløg
½+½ fed
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Koriander, frisk
½ pakke
Majsstivelse
¼ pose
Broccoli
1 stk
Gulerod
1 stk
Rød peber
½ stk
Rødløg
½ stk
Nudler (Gluten, Hvede)
200 g
Rød chili
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 630 kcal
  • Fedt 5 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en stor gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Sauce: Skræl og riv ingefær. Skyl lime, riv skallen og pres saft af den ene del op i en skål. Hak den ene del hvidløg og koriander groft. Kom hvidløg og halvdelen af korianderen i skålen med lime og tilføj soja, ingefær, majsstivelse, 1 spsk sukker og 1 dl vand. Blend saucen med en stavblender.
  3. Skær broccoli i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skræl gulerod, halvér og skær i skiver på skrå. Skær peberfrugt i strimler. Pil rødløg og skær i både. Varm en wok/stegepande med lidt olie og steg gulerod og rødløg i 3 min. Tilsæt broccoli og peberfrugt og steg videre i ca. 3 min. Læg grønsagerne på en tallerken og sæt til side. Gem panden til senere brug.
  4. Kog nudlerne i ca. 3-5 min. i den store gryde. Hæld vandet fra og sæt til side.
  5. Hak chili fint TIP: fjern kernerne, hvis du ønsker det mindre stærkt. Varm panden op med lidt olie og steg kødet ved høj varme i ca. 5 min. Tilsæt chili og pres resten af hvidløget ned i. Steg yderligere i ca. 2 min. Hæld saucen over kødet og kog den op. Kog i ca. 1 min. og smag til med salt.
  6. Skær resten af limen i både. Bland kød, grøntsager og nudler grundigt. Anret i dybe skåle, drys med koriander og læg lime ved.