Høns i asparges med små kartofler og broccoli
15-20
5 dages holdbarhed

Høns i asparges med små kartofler og broccoli

En rigtig klassiker med en færdiglavet høns i asparges, der blot skal varmes, serveret med kartofler og broccoli. Rigtig nemt i en travl hverdag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Høns i asparges (Mælk, Selleri, Svovldioxid, Hvede, Laktose)
1 pose
Broccoli
1 stk
Purløg, frisk
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 460 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Kom imens høns i asparges i en gryde og varm godt igennem.
  3. Del broccolien i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken også. Kog dem med kartoflerne de sidste 4 min. Klip purløg fint.
  4. Servér høns i asparges med kartofler, broccoli og et drys fintklippet purløg.