Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts
15-20
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts

Hurtig ret med færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og forkorgte ris. Så er maden klar.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Squash
1 stk
Bøgehatte
1 pakke
Grøn karrysauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 pose
Koriander, frisk
½ pakke
Peanuts (Jordnødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 526 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 15 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøn karry: Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Skyl squash og skær i tern. Skær bunden af bøgehattene. Steg begge i 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
  3. Hak koriander og peanuts groft. Drys det over retten og servér med ris til.