Vagabondens livret
25-35
3 dages holdbarhed

Vagabondens livret

Anderledes spaghetti med kødsovs, som også børnene vil elske. Smagen af Italien med både krydrede små kødboller a la lady og vagabonden, grøntsagsrig sovs, basilikum og mozzarella.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Hakket gris & kalv
300 g
Oregano
½+½ tsk
Rød pesto (Mælk, Laktose)
1+1 spsk
Grøn peber
¾ stk
Gulerod
2 stk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon
½ pose
Basilikum, frisk
½ pakke
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 864 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Mini kødboller: Rør kødet med halvdelen af oregano og pesto, 2 spsk mel, lidt salt og peber. Form farsen til 6-7 små kødboller pr. person. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Grøntsager: Skyl og rens peberfrugt. Skræl gulerødder og skær begge dele i små tern.
  4. Spaghetti: Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Tomatsauce: Bland hakkede tomater, bouillon, ¾ dl vand, pesto, oregano, gulerod og peberfrugt i en gryde og lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Anret: Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber. Kom saucen over spaghettien, drys med frisk basilikum og revet ost og servér straks.