Fyldte portobello svampe med pasta
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Fyldte portobello svampe med pasta

Denne vegetarret er god at kunne! Den kan nemlig også bruges som en nem frokostanretning. De store porto bello svampe smager herligt, og du vil ikke et øjeblik savne kødet. Serveres med pasta vendt i citron og olivenolie.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Fyldte porto bello svampe

Portobello-svampe
300 g
Hvidløg
1 fed
Skalotteløg
2 stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Rosmarin, frisk
½ pose
Rasp (Hvede)
1 pose
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
75 g
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Citron
¼ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 706 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Fyld: Pluk stokken af svampene og hak dem groft. Er der ingen stok på svampene, bruges en af svampene. Pres hvidløg og hak skalotteløg groft. Varm lidt olie op på en pande og steg fyldet et par min. Hæld sojasauce og balsamico over og lad det koge lidt ind.
  3. Skyl imens rosmarin og hak fint. Hæld væden fra salatosten og mos ternene let med en gaffel. Tag panden af varmen og kom rosmarin, ost og rasp på. Drys med lidt salt og peber.
  4. Bagte portebello: Fordel fyldet i svampene og stil dem på en bageplade med bagepapir. Bag svampene midt i ovnen ca. 14 min.
  5. Pasta: Kog pastaen i det letsaltede vand efter anvisningen på pakken. Pisk ½ spsk olie og ½ spsk citronsaft sammen og vend det i den kogte pasta.
  6. Spis svampene med pasta til.