Hurtig grøn karry med skinkeinderlår og squash
15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hurtig grøn karry med skinkeinderlår og squash

Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Kog ris og så er maden klar.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Squash
1 stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Grøn karrysauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 pose
Peanuts (Jordnødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 648 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøn karry: Skyl og skær squash i tern. Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Kom kød og squash på panden og steg 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog den op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
  3. Hak peanuts groft. Drys det over retten og servér med ris til.