Panerede tigerrejer med ristet kålsalat og mangochutney
20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Panerede tigerrejer med ristet kålsalat og mangochutney

Sprøde rejer og spændende kålsalat med æbler, peanuts og mangochutney, som runder retten af til en skøn smagsoplevelse. Et sikkert hit, også for børn.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • krebsdyr,
  • jordnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Æble
1 stk
Rød chili
½ stk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Panering med cornflakes
1 pakke
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Peanuts (Jordnødder)
1 pose
Karry
½ pose
Hvidløg
¾ fed
Kålmix
200 g
Mangochutney
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 683 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Skyl æble, fjern kernehus og skær i små tern. Skyl og hak chili fint TIP: Fjern frøvægge og kerner, reducér mængden eller undlad helt, hvis du ikke vil have det så stærkt.
  3. Panerede tigerrejer: Hæld æg i en skål. Bland panering med cornflakes med salt og peber i en dyb tallerken. Dup rejerne tørre med køkkenrulle. Vend dem én ad gangen først i æg og så i paneringen. Steg dem i lidt olie på en pande ved middel varme i ca. 3-4 min. på hver side.
  4. Ristet kålsalat: Rist peanuts på en tør pande til de begynder at dufte. Læg dem til side i en skål. Steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland kålmix i og steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern.
  5. Servér panerede tigerrejer med ris/kålsalat og mangochutney.