Nordafrikanske salatwraps med ostebrød
20-30
5 dages holdbarhed

Nordafrikanske salatwraps med ostebrød

Masser af grønt og hakket oksekød, krydret godt med ras el hanout - et spændende nordafrikansk krydderi - serveret på små salatblade med ostegratinerede brød. MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Squash
½ stk
Gulerod
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Ras el hanout
2+1 tsk
Hvidløg
1 fed
Røde linser
½ dl
Hjertesalat
1 stk
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
50 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 890 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Skyl og tør squash og gulerødder og riv groft.
  2. Varm olie op i en gryde. Svits kødet til det hele har fået farve og væsken næsten er væk. Tilsæt 2 tsk krydderi og presset hvidløg.
  3. Tilsæt revet gulerod og squash og vend godt rundt. Tilsæt linser og ½ dl vand og krydr med salt og peber. Rør rundt og lad simre ved lav varme under låg ca. 10 min.
  4. Skyl og tør salat, skær stokken af og læg bladene ud på et fad. Læg brødene på bagepair på en bageplade og drys med revet ost. Sæt i ovnen 3-4 min. til osten er smeltet.
  5. Rør creme fraiche og krydderi sammen til dip. Fyld salatbladene med kødfyld, top evt. med en skefuld dip eller servér den til sammen med ostebrød revet i store flager.