Tonkatsu schnitzel på svinekød

Japan

Laktosefri
5 dages holdbarhed

Tonkatsu schnitzel på svinekød

4.21 (440)
Under 35 min
13 Ingredienser
Med spidskålsslaw og ris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
135 g
Ingefær
½ stk
Spidskål
¼ stk
Mayonnaise
1½ spsk
(Æg)
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Sojasauce
½ spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Chiliflager
¼ tsk
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Rasp
½ dl
(Gluten, Hvede)
Kotelet
2 stk
Lime
½ stk
Teriyakisauce
1 spsk
(Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
Sesamfrø
1 spsk
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 836 kcal
  • Fedt: 39 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Skræl og riv ingefær fint. Snit spidskål i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Kom det i en skål med mayonnaise, eddike, soja, chili flager, ½ tsk sukker, lidt salt og peber.
 Kom mel, æg og rasp i hver sin skål/tallerken. Bank koteletterne let med hånden og krydr med salt og peber. Vend dem først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg dem ca. 3 min. på hver side. til de er faste i kødet.
Skær lime i både. Strø teriyaki sauce og sesamfrø over schnitzlerne og servér med ris, slaw og limebåde til.
Håber maden smager!