Ras el hanout kyllling med mynte-yoghurt og squash-couscous
20-30
5 dages holdbarhed

Ras el hanout kyllling med mynte-yoghurt og squash-couscous

God middelhavsret med masser af friskhed og varme fra krydderierne.

Ingredienser

Allergener
  • Mandler,
  • laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Ras el hanout
½ pose
Kyllingebryst
280 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Abrikos i tern (Svovldioxid)
½ pose
Mandelflager (Nødder, Mandler)
½ pose
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Squash
½ stk
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Couscous (Gluten, Hvede)
125 g
Mynte, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 568 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Ras el hanout  kyllingBland Ras el hanout og 1 spsk olivenolie i en skål og vend kyllingen i. Pil løg og hvidløg og hak begge groft. Læg kyllingen i et ovnfast fad og kom løg, hvidløg, abrikos og mandler rundt om. Hæld æbleeddike og 2 spsk vand ved og krydr med lidt salt og peber. Bag i ovnen 12-14 min.
  3. Squash-couscous: Riv squash groft på rivejern. Kom det i en gryde med 1½ dl vand, bouillon og lidt olivenolie. Kog det op, tilsæt couscous og rør rundt. Læg låg på, sluk for varmen og lad det trække i 10 min. Brug en gaffel til at løsne det.
  4. Mynte-yoghurt: Hak mynten fint og rør det sammen med yoghurt. Smag til med salt og peber.
  5. Anret: Tag fadet ud af oven og lad gerne kyllingen hvile et par min. hvis du har tid. Skær brystet på skrå og kom saucen og fyldet fra fadet over kyllingen. Servér med couscous og mynte-yoghurt til.