Cheeseburger med kartoffelbåde
4 dages holdbarhed

Cheeseburger med kartoffelbåde

4.37 (250)
Under 35 min
11 Ingredienser
Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre burgerboller, gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Revet ost
50 g
(Mælk, Laktose)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Drueagurk i skiver
⅓ glas
(Selleri, Sennep)
Ketchup
2 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 716 kcal
  • Fedt: 30 g
  • Kulhydrater: 68 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Skær kartoflerne i tynde både, fordel dem på en bageplade med bagepapir og steg i ovn i ca. 25 min. Krydr med salt og peber.
 Form flade burgerbøffer. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Drys ost på hver bøf, så det smelter inden de tages af varmen.
 Skyl tomater og skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Pil løg og skær det i tynde skiver.
Del bollerne og varm dem i ovnen i 3-4 min.
Bland mayonnaise med sennep. Smør bollerne med sennepsmayo og byg burgeren op af grøntsager, bøf og drueagurk. Servér med sprøde kartoffelbåde og ketchup.
Håber maden smager!