Pasta è patate med bacon
25-35
Budget
5 dages holdbarhed

Pasta è patate med bacon

Pasta med kartofler, serveret med bacon og ost. En klassiker fra det italienske husmandskøkken.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
1 stk
Bladselleri (Selleri)
½ stilk
Bacon
150 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
1 pakke
Tomat
1 stk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Pasta (Gluten, Hvede)
150 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 805 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grønsager: Skræl kartoffel og gulerod og skær i tern. Skær bladselleri i tern.
  2. Varm en mellemstor gryde op med lidt olivenolie. Steg bacon et par min. til det får lidt farve. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Kom det i gryden og steg med ca. 1 min.
  3. Kom alle grøntsagerne og tomatpure i og steg med. Skær imens tomat i grove tern og kom ved.
  4. Pasta: Tilsæt bouillon og 4½ dl vand og  kog i 6-7 min. Tilsæt pasta og kog i yderligere 10-12 min ved mellemhøj varme til pastaen er klar. Smag til med salt og peber.
  5. Riv osten. Servér pastaen med et drys ost.