Hurtig grøn karry med skinkeinderlår og squash
15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hurtig grøn karry med skinkeinderlår og squash

Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Forkogte ris, der blot varmes og så er maden klar.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Kogte ris
1 pose
Squash
1 stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Grøn karrysauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 pose
Peanuts (Jordnødder)
¼ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 634 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Tilbered risene i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
  2. Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Skyl og skær squash i tern. Kom kød og squash på panden og steg 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog den op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
  3. Hak peanuts groft. Drys det over retten og servér med ris til.