Hurtig kylling i grøn karry med grøntsager
15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hurtig kylling i grøn karry med grøntsager

Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Forkogte ris, der blot varmes og så er maden klar.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Kogte ris
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Squash
½ stk
Grøn karrysauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 pose
Peanuts (Jordnødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 644 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tilbered risene i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
  2. Skær kyllingen i mindre bidder. Skyl og skær squash i tern.
  3. Varm en stegepande/wok op med lidt olie til høj varme. Kom kylling og squash på panden og steg 2-3 min. Tilsæt karrysaucen og kog op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
  4. Hak peanuts groft. Drys det over retten og servér med ris til.