Rice bowl med teriyaki-stegt hakket kylling, hurtig syltet fennikel og cashewnødder
20-30
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Rice bowl med teriyaki-stegt hakket kylling, hurtig syltet fennikel og cashewnødder

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • nødder,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Fennikel
½ stk
Lime
½ stk
Basmatiris
200 g
Gulerod
2 stk
Hakket kylling
300 g
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Hvede)
¾ dl
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
½ spsk
Syltede rødløg
30 glas
Saltede cashewnødder (Nødder)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 793 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 110 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Skyl og skær fennikel i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kom fennikel i en skål og pres limesaften over. Dryp lidt olivenolie over og krydr med lidt salt. Rør godt rundt og lad det stå indtil servering.
  3. Skræl og riv gulerødderne på et rivejern.
  4. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i ca. 5 min. til det er gennemstegt. Tilsæt teriyakisauce og sesamolie og bring det i kog 1-2 min.
  5. Anret teriyaki-stegt kyllingekød, ris og grøntsager i skåle og top med syltede rødløg og cashewnødder.