Middagssalat med grillet karrykylling og sennepsdressing
15-20
4 dages holdbarhed

Middagssalat med grillet karrykylling og sennepsdressing

Nem og lækker middagssalat med stegt karrykylling på en en bund af frisk salat, agurk og tomat toppet med croutoner. Serveres med sennepsdressing og groft brød. Super nemt på en hverdag - retten er lavet på bare 20 min.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Karry
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Cherrytomater
125 g
Croutoner m. hvidløg og ost (Gluten, Soja, Mælk, Hvede, Laktose)
50 g
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Lys balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 712 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Karrykylling: Rør ½ spsk olie og karry sammen i en skål. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og halvér dem på langs. Vend i karryolien. Varm en (grill)pande op til middelhøj varme. Krydr kyllingen med salt og peber og steg på alle sider 6-7 min. i alt. Tag kødet af og lad det køle af.
  2. Varm brødet på brødristeren ca. 6 min.
  3. Middagssalat: Skyl og tør salat og riv i mundrette stykker. Skyl agurk og tomater, skær agurk i tern og tomater i halve. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  4. Sennepsdressing: Pisk sennep, balsamico, 1½ spsk olie, lidt salt og peber sammen. Bland i salaten lige inden servering.