Sprød power-salat med marineret flanksteak
20-30
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Sprød power-salat med marineret flanksteak

Sund og skøn salat med forskellige kål, beluga linser og lækker hvidløgsmarineret flanksteak, der pirrer smagsløgene med en spicy dressing.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Belugalinser (Gluten, Hvede)
¾ dl
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Sød chilisauce
1½ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Hvidløgsmarineret flanksteak
275 g
Blåbær
60 g
Kålmix
200 g
Rugbrød (har været frosset) (Byg, Hvede, Rug)
2 skiver
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 594 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog belugalinser i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra og lad dem køle lidt af.
  2. Dressing: Skyl og flæk chili (fjern frø og frøvægge, hvis du ikke vil have det så stærkt). Hak den fint. Skyl lime, riv skallen og pres saften. Bland chili, limeskal og -saft med sød chilisauce, soyasauce og 1 spsk olie.
  3. Flanksteak: Varm en (grill)pande op til høj varme og brun flanksteaken godt på begge sider. Krydr med peber, skru lidt ned og steg videre ca. 4 min. på hver side. Den er klar, når den afgiver væde.
  4. Power-salat: Skyl imens blåbær og bland med kålmix. Bland de kogte belugalinser i salaten. Hæld dressingen over og bland godt.
  5. Rist rugbrødet på brødristeren. Skær flanksteaken ud i tynde skiver og vend i salaten eller servér ved siden af sammen med ristet rugbrød.