Tun quesadilla med cheddar og salat
15-20
5 dages holdbarhed

Tun quesadilla med cheddar og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Tun i vand (Fisk)
2 dåse
Majskerner
100 g
Rødløg
½ stk
Bladselleri (Selleri)
½ stilk
Purløg
1 drys
Mayonnaise (Æg)
1½ spsk
Græsk krydderiblanding
1 spsk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Nordisk salatmix
100 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 830 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tunfyld: Hæld væden fra tun og majs og kom det i en skål. Pil rødløg og hak det fint. Skyl bladselleri og skær i små tern. Klip eller hak purløg fint. Bland det hele godt sammen i skålen med mayonnaise, græsk krydderi, revet ost, lidt salt og peber.
  2. Quesadilla: Varm en pande op. Læg tortillas ud på bordet, fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden del over, så de bliver til halvmåner. Løft dem forsigtigt over på panden. Steg dem ved mellemhøj varme 2-3 min. på hver side eller til de har fået farve.
  3. Salat: Bland salaten med vinaigrette. Del quesadillas i to og servér med salat.