Nem Thai wok med kylling, grøntsager og ris
20-30
5 dages holdbarhed

Nem Thai wok med kylling, grøntsager og ris

Super nem wokret med kylling og masser af grøntsager. Mattssons grønne karrysauce tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Rød peber
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Broccoli
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Kyllingebryst
280 g
Grøn karrysauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 648 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøntsager: Skyl peberfrugt, forårsløg og broccoli. Rens peberfrugt og skær i tynde strimler. Snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skyl, tør og hak koriander groft.
  3. Thai wok: Skær kyllingebryst i tynde strimler. Varm karrysaucen i en wok eller sautérpande og tilsæt grøntsagerne og kyllingestrimlerne. Lad det koge ca. 8 min. og smag til med lidt salt. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis du synes saucen er for tyk.
  4. Servér wokretten med kogte ris og et drys koriander.