Sautéskiver i teriyaki med honningristede gulerødder og couscous
25-35
5 dages holdbarhed

Sautéskiver i teriyaki med honningristede gulerødder og couscous

Du får masser af smag med de marinerede sautéskiver af magert skinkekød i fin kombination med sprøde gulerødder og frisk couscous med lime.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
2 spsk
Sautéskiver af svinefilet
300 g
Gulerod
3 stk
Honning
1 spsk
Koriander, frisk
½ pakke
Grøntsagsbouillon
½ pose
Couscous (Gluten, Hvede)
125 g
Lime
½ stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 588 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marinade: Bland teriyaki og 2 tsk olie i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Honningristede gulerødder: Skræl gulerødderne, skær i kvarte på langs og i grove stykker på skrå. Damp i letsaltet vand til de er lige netop møre. Hæld vandet fra, men gem ca. ½ dl. Kom gulerødder og kogevand tilbage i gryden og tilsæt honning og 2 tsk smør. Kog ved god varme under omrøring til væden er kogt ind til det halve. Smag til med salt, peber og hakket koriander.
  3. Lime-couscous: Kog 1¾ dl vand op i en lille gryde og bland bouillon i. Tilsæt couscous, sluk for varmen og lad det trække under låg ca. 5 min. til væden er opsuget. Smag til med revet limeskal, limesaft, salt og peber.
  4. Sautéskiver i teriyaki: Kom sesamfrø på en tør pande og varm op til god varme. Rør rundt i dem, så de ikke bliver sorte. Tag den af, når de har fået noget farve. Skru op til kraftig varme og kom sautéskiverne og marinaden på og steg ½-1 min. på hver side. Drys sesamfrøene over til sidst.
  5. Servér sautéskiver med bulgur og gulerødder og evt. resten af teriyaki-saucen.