Tun tacos med friterede majs og salsa
20-30
4 dages holdbarhed

Tun tacos med friterede majs og salsa

De populære mexikanske tacos på en helt ny måde med tun, friterede majs, avocadocreme, salat og en dejlig mild tomat salsa. Lad hele familien lave deres egen taco ved bordet.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker
  • Mel

Det skal du bruge

Rødløg
¾ stk
Tomat
1 stk
Lime
½ stk
Majskerner
140 g
Hvidløg
1½ fed
Avocado
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
2+2 spsk
Spidskommen
½+½ tsk
Ketchup
1½ spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Tun i vand (Fisk)
1 dåse
Taco-skaller
6 stk
Hjertesalat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 614 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 54 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Salsa: Pil og hak løg og skær tomaterne i mindre tern. Riv skallen af limen og pres saften. Bland tomat og halvdelen af de hakkede løg med limeskal og halvdelen af saften, ½ spsk olie, lidt salt og peber.
  2. Friterede majs: Hæld væden fra majsene. Bland majskernerne med 1 spsk mel. Varm olie op på en pande og steg majsene ved høj varme til de bliver sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  3. Avocadocreme: Pil og hak hvidløg. Del avocado, fjern stenen og skrab kødet ud af skallen med en ske. Mos eller blend det med halvdelen af creme fraiche og spidskommen, ⅓ af det hakkede hvidløg og lidt salt.
  4. Tunfyld: Steg resten af de hakkede løg og hvidløg på en pande i lidt olie i 1 min. ved middelvarme. Tilsæt spidskommen, ketchup, balsamico og 1 spsk sukker. Hæld væden fra tunen og kom tunkødet på panden. Hæld resten af limesaften over blandingen og rør godt rundt. Stegt 3-4 min. og smag til med salt og peber.
  5. Varm tacoskaller på en brødrister eller i microovnen. Skyl salat og snit i mindre stykker.
  6. Servér de lune tacoskaller med tunfyld, tomatsalsa, avocadocreme, friterede majs, salat og resten af creme fraichen.