Fuldkornspasta med pancetta og rucola
15-20
4 dages holdbarhed

Fuldkornspasta med pancetta og rucola

En herlig og hurtig italiensk ret med pancetta, der er en saltet men ikke røget form for bacon. Retten får masser af velsmag med følgeskab af rucola og Tanelli ost.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Pancetta i tern
130 g
Hvidløg
1 fed
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Kryddermix med sennep/dild (Sennep)
½ pakke
Rucola salat
50 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 664 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen 10-15 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Pancetta: Steg pancetta på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint. Kom hvidløg og ¾ dl vand på panden sammen med pancetta og lad det simre 5 min.
  3. Flødesauce: Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Kom fløde, krydderi og ærter på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Anret: Skyl og tør rucola. Skær osten i tynde flager. Hæld vandet fra pastaen og vend den i saucen. Top retten med rucola og osteflager og servér.