Cassoulet med linqueca og butterbeans
35-45
Mad til 2 dage
4 dages holdbarhed

Cassoulet med linqueca og butterbeans

Fransk inspireret ret her med slagterens lækre linquesapølser med god krydret smag. Fyldig og mættende ret med butterbeans og masser af grøntsager og mindre kød. Serveres med groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
2 stk
Hvidløg
2 fed
Gulerod
4 stk
Bladselleri (Selleri)
3 stilk
Grillpølse m. linquica
6 stk
Røget paprika
1 tsk
Laurbærblad
2 stk
Butterbeans
2 dåse
Hønsebouillon
1 pose
Hakkede tomater
1½+½ dåse
Surdejsbolle (Gluten, Hvede)
2 stk
Bredbladet persille
1 pakke
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 896 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grøntsager: Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde både og hak hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern ca. 1x2 cm. Snit bladselleri i skiver på ca. 1 cm.
  2. Linqueca: Skær pølserne i mundrette stykker og steg dem i en stor gryde ved medium varme til de tager lidt farve. Tilsæt løg og hvidløg og sautér under omrøring et par min.
  3. Cassoulet: Tilsæt gulerødder, selleri, røget paprika og laurbærblade og rør rundt. Hæld væden fra butterbeans, skyl dem kort i koldt vand og kom dem i gryden. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og 4 dl vand, kog op og lad det simre ved svag varme uden låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
  4. Anret: Lun bollerne på en brødrister. Skyl og hak halvdelen af persillen groft. Servér cassoulet med et drys hakket persille og lunt brød.
  5. Dag 2: Hæld resten af cassoulet'en i en gryde, tilsæt det sidste hakkede tomat og varm op ved middel varme under omrøring. Varm brød og anret som i step 4.