Hakkebøf med bløde løg og kartofler
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hakkebøf med bløde løg og kartofler

En rigtig klassiker med hakkebøf og bløde løg, serveret med brun sovs og kogte kartofler. Det er populært hos både store og små.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Løg
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Oksebouillon
½ pose
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1 spsk
Kulør
½ tsk
Broccoli
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 611 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Bløde løg: Pil løg og skær i tynde ringe. Steg dem på en stor pande i lidt olie ved middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Hakkebøf: Form kødet til bøffer på ca. 1½ cm tykkelse. Brun dem ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt.
  4. Brun sovs: Opløs bouillon i ½ dl kogende vand. Hæld bouillonen på panden og lad det koge op. Tilsæt madlavningsfløde, saucejævner og lidt kulør og smag til med salt og peber.
  5. Broccoli: Skyl broccoli og del i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
  6. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartofler, broccoli og sovs.