Pasta med italienske kødboller i tomatsauce og Grana Padano
30-40
3 dages holdbarhed

Pasta med italienske kødboller i tomatsauce og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
12+12 g
Solo hvidløg
¼+¼ stk
Salvie
1 pose
Hakket gris & kalv
300 g
Letmælk (Mælk, Laktose)
½ dl
Rasp (Gluten, Hvede)
¼ dl
Chiliflager
⅙ tsk
Herbes de Provence
¼+¼ tsk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
½ stk
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
½ spsk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Rucola salat
30 g
Cherrytomater
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 799 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 95 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Riv Grana padano, pres hvidløg og hak salvie.
  2. Bland kødet med mælk og rasp i en skål. Tilsæt chiliflager, salvie, den ene halvdel af ost, hvidløg og herbes de Provence, ½ tsk salt og lidt peber. Bland det hele godt og form til ca. 4 (6)* boller pr. person.
  3. Kog pastaen i 8-12 min. afhængig af hvor al dente du kan lide den. Smag på den undervejs i kogningen.
  4. Hak løget fint. Varm en høj stegepande op med lidt olivenolie. Steg kødbollerne i ca. 4 min. og vend dem hyppigt. Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt hakkede tomater, herbes de Provence, tomatpuré og bouillon. Kog i ca. 8 min. under låg eller til bollerne har en kernetemperatur på min. 75°C.
  5. Bland pasta i saucen med kødboller og vend det forsigtigt rundt. Smag til med salt og peber.
  6. Servér med revet Grana, toppet med rucola og skyllede cherrytomater ved siden af.