Sprød torsk med dildsauce, broccoli og små kartofler
20-30
5 dages holdbarhed

Sprød torsk med dildsauce, broccoli og små kartofler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Broccoli
½ stk
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Rasp (Gluten, Hvede)
1 dl
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Dild
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 537 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min. Skær broccoli i buketter og lad dem koge med kartoflerne de sidste 2-3 min. TIP: Brug gerne stokken på broccolien.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Kom dem i en skål.
  3. Krydr fisken på begge sider med salt og peber, vend dem derefter i rasp. Varm en stegepande op med smør. Steg fileterne ved middelhøj varme i ca. 3 min. på hver side. 
  4. Bland creme frisk, sennep og finthakket dild i en skål, smag til med salt og peber og rør det godt rundt.
  5. Servér stegt torsk med kogte kartofler, dildsauce og grøntsager.