20-30
3 dages holdbarhed
Pizza med linquica og spinat
Lækker pizza med linquica - krydret pølse - og spinat serveret med tomatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Olie
- Salt
- Peber
- Mel
Det skal du bruge
Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Rødløg
½+½ stk
Babyspinat
50 g
Grillpølse m. linquica
2 stk
Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1½ dl
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Cherrytomater
125 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
1½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 1215 kcal
- Fedt 58 g
- Kulhydrater 121 g
- Protein 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid.
- Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade.
- Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl spinat, lad den dryppe af og vend den med lidt olie. Skær linquica i 1 cm tykke skiver med en skarp kniv. Hæld lagen fra mozzarella og skær den i tern.
- Pizza: Fordel creme fraiche jævnt på pizzabunden og fordel spinat og halvdelen af løget over. Drys med revet ost og fordel mozzarella og linquica. Bag i ovnen i 6-8 min. til osten er gylden og pølsen er gennemstegt.
- Tomatsalat: Skyl tomaterne og del dem i halve. Bland med resten af løget i en skål. Pisk balsamico med 1 spsk olivenolie, salt og peber. Fordel dressingen over tomatsalaten.
- Servér pizza med tomatsalat.