Laksesteak med grøn couscous og persilleyoghurt
25-35
5 dages holdbarhed

Laksesteak med grøn couscous og persilleyoghurt

Stegt laksesteaks serveret med couscous-salat, der sjældent har smagt bedre, og græsk yoghurt med rigeligt persille.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Broccoli
½ stk
Solo hvidløg
¼+¼ stk
Couscous (Gluten, Hvede)
1⅓ dl
Agurk
⅓ stk
Rødløg
½ stk
Rosiner
1 pose
Citron
½ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 704 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Del broccoli i buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Damp i ca. 3 min. i en gryde med lidt vand under låg. Afdryp og blend til couscous lignende konsistens.
  3. Pres hvidløg. Kom 2½ dl vand i en gryde og bring i kog. Tilsæt ½ tsk salt, halvdelen af hvidløget og couscous. Sluk for varmen og lad stå med låg i 4 min.
  4. Skær agurk i små tern og hak løg fint. Riv skal af citron og pres saften. Vend couscous med broccoli, agurk, løg og rosiner. Tilsæt citronskal og saft og dryp 1 spsk olie over. Smag til med salt og peber.
  5. Pensl grillen med olie og grill laksen på direkte varme i ca. 3 min. på hver side eller steg på en (grill)pande ved høj varme.
  6. Skyl og hak persille. Rør yoghurt med hakket persille og hvidløg. Smag til med salt og peber.
  7. Servér laksen med grøn couscous og persilleyoghurt.