Pasta i tomatsauce med oliven og marineret mozzarella
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Pasta i tomatsauce med oliven og marineret mozzarella

Skøn pastaret med en dejlig tomatsauce med en god syre/saltbalance fra blandt andet kapers. Den marinerede mozzarella sætter prikken over i'et.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
1 stk
Solo hvidløg
¼+¼ stk
Oregano
¾+¾ tsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 tsk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Kapers
½ glas
Oliven
50 g
Cherrytomater
½ dåse
Timian
1 tsk
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 664 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 84 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marineret mozzarella: Skær mozzarella i tern. Hak hvidløg fint. Bland ost, halvdelen af hvidløg og oregano i en skål med 1 tsk olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Sæt til side til resten er klar.
  2. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Gem 1 dl kogevand til punkt 5.
  3. Tomatsauce: Pil og hak løg fint. Skyl og skær tomat i tern. Sigt kapers og oliven. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt dåsetomater, kapers, oregano, timian, salt og peber. Lad det småkoge i 10 min. og vend de friske tomater og oliven i og smag til.
  4. Hak basilikum groft. Bland den kogte pasta og lidt pastavand i tomatsaucen. Servér med marineret mozzarella og basilikum på toppen.