Quick fiskedeller med persillesauce og gratineret spidskål
20-30
4 dages holdbarhed

Quick fiskedeller med persillesauce og gratineret spidskål

Serveret med kartofler til.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Mel
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Spidskål
½ stk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Rasp (Hvede)
½ pose
Kartofler
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset) (Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
6 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
2 dl
Kruspersille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 709 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
  2. Spidskål: Del kålen i store grove stykker. Kom den i et ovnfad smurt med olivenolie og krydr med salt og peber. Riv osten ud over kålen og drys med rasp. Bag dem i ca. 20 min. til de er gyldne og gennembagte.
  3. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. 
  4. Fiskedeller: Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem nederst i ovnen i 10-12 min.
  5. Persillesovs : Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 1½ spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den. Skyl persille, hak den fint og kom i sovsen.
  6. Servér de lune fiskedeller med bagt spidskål, kartofler og persillesovs.