Paneret grillost med rødkålsbulgur og citrondressing
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Paneret grillost med rødkålsbulgur og citrondressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Citron
½ stk
Honning
1 tsk
Sambal oelek
½ tsk
Rødkål
¼ stk
Æble
½ stk
Rucola salat
50 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
250 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Rasp (Gluten, Hvede)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 857 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min.
  2. Citrondressing: Skyl citronen og riv skallen fint. Bland saft og skal i en skål med 1 spsk vand, ¼ spsk olivenolie, honning, sambal oelek og ¼ tsk salt.
  3. Snit rødkålen fint, evt. på et mandolinjern. Kom det i en skål og tilsæt halvdelen af citrondressingen og massér kålen let.
  4. Skær æble i tern og vend sammen med bulgur, rucola og rødkål.
  5. Paneret grill-ost: Skær grill-osten i skiver. Kom 1 spsk hvedemel på en tallerken, æg i en anden og rasp i en tredje tallerken. Vend grill-osten først i mel, så i æg og sidst i raspen. Kom lidt olivenolie på en stegepande og steg osten ved middelvarme i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt.
  6. Servér rødkålsbulgur med paneret grill-ost på toppen og resten af citrondressingen til.