Cassoulet med linqueca og butterbeans
30-40
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Cassoulet med linqueca og butterbeans

Fransk inspireret ret her med slagterens lækre linquesapølser med god krydret smag. Fyldig og mættende ret med butterbeans og masser af grøntsager og mindre kød. Serveres med groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Gulerod
2 stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Grillpølse m. linquica
3 stk
Røget paprika
½ tsk
Laurbærblad
1 stk
Butterbeans
1 dåse
Hakkede tomater
¾ dåse
Bredbladet persille
1 drys
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 947 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde både og hak hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern ca. 1x2 cm. Snit bladselleri i skiver på ca. 1 cm. Opløs bouillon i 2 dl kogende vand.
  2. Skær pølserne i mundrette stykker og steg dem i en gryde ved medium varme til de tager lidt farve. Tilsæt løg og hvidløg og sautér under omrøring et par min.
  3. Tilsæt gulerødder, selleri, røget paprika og laurbærblade og rør rundt. Hæld væden fra butterbeans, skyl dem kort i koldt vand og kom dem i gryden.
  4. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, rør rundt og lad det simre ved svag varme uden låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl og hak persillen groft. Lun brødet på en brødrister.
  6. Servér cassoulet med et drys hakket persille og lunt brød.