Mexicansk-inspireret laks med majs og nachos
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Mexicansk-inspireret laks med majs og nachos

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Vildrisblanding
180 g
Majskerner
140 g
Rødløg
½ stk
Tomat
1 stk
Koriander
1 drys
Lime
¼+¼ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Mexico mix-krydderi (Selleri)
1 tsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Nachochips
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1250 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 166 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt vildrisblandingen over i 3½ dl vand med lidt salt og kog i 15 min. Sluk for varmen og lad trække til resten er færdig.
  2. Hæld lagen fra majsen. Pil og hak rødløg. Skyl tomat og skær i små tern. Skyl og hak koriander.
  3. Kom lidt olie på en pande og steg majsen i ca. 3 min til de er gyldne. Kom dem i en skål.
  4. Kom lidt olie på en pande og steg laksen i 2-4 min. på hver side. Krydr med mexicokrydderi og lidt salt.
  5. Vend tomat, majs og løg i de kogte ris. Bland med 1 spsk olivenolie, halvdelen af koriander og saft fra ¼ lime. Smag til med salt og peber.
  6. Skær resten af limen i både. Servér laksen med vildrisblanding, nachos, creme frisk og lime og drys med resten af koriander.