Stegt hvid fisk med estragon-aioli og lun fennikelsalat
25-35
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Stegt hvid fisk med estragon-aioli og lun fennikelsalat

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Mayonnaise (Æg)
½ dl
Solo hvidløg
¼ stk
Estragon
1 drys
Fennikel
1 stk
Rødløg
½ stk
Honning
½ spsk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Salatmix Toscana
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 597 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Bland mayonnaise med presset hvidløg, hakket estragon, salt og peber
  3. Skær fennikel og rødløg. Varm en stegepande op med lidt olivenolie. Steg grøntsagerne i 2-3 min. til fennikel er mør. Tilføj honning, smag til med salt og peber og læg til side.
  4. Skær fisken i portioner, gnid den med olivenolie og krydr med salt og peber.
  5. Varm en grillpande eller stegepande op. Steg fisken i ca. 2 min. på hver side til den er klar, den skal føles fast. 
  6. Bland salaten med grøntsagerne og servér med grillet kuller, kartofler og estragon-aioli.