Laks i ovn med citronsauce, broccoli og grov pasta
20-30
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Laks i ovn med citronsauce, broccoli og grov pasta

Super nem ret, hvor laksefileterne ovnbages i en mild og cremet citronsauce. Mens fisken er i ovnen koges pastaen og broccoli. Nem og hurtig hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Hollandaisesauce (Æg)
1½ dl
Citron
½ stk
Spaghetti, fuldkorn
250 g
Broccoli
½ stk
Dild
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1688 kcal
  • Fedt 88 g
  • Kulhydrater 161 g
  • Protein 62 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Læg laksen i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber.
  2. Citronsauce: Bland hollandaise med revet citronskal og 1½ spsk citronsaft. Fordel citronsaucen over fisken. Skær et par skiver citron til pynt.
  3. Bag fisken midt i ovnen ca. 15 min. Tjek evt. med en kniv at den er gennembagt.
  4. Sæt imens rigeligt vand over i en stor gryde. Kom ½ tsk salt og pasta i, når vandet koger. Kog i 10 min. under låg.
  5. Skyl og del broccoli i mindre buketter og kog dem sammen med pastaen de sidste 5 min.
  6. Tag laksen ud af ovnen og drys med fintklippet dild og skiver af citron. Servér med pasta og dampet broccoli.