Kyllingebryst i flødesauce
20-30
4 dages holdbarhed

Kyllingebryst i flødesauce

Virkelig velsmagende ret med godt samspil mellem citron og fløde.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Smør

Det skal du bruge

Citron
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Kyllingebryst
280 g
Babyspinat
50 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 884 kcal
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Skyl citron, riv skallen fint og skær resten i skiver. Hak hvidløg fint og riv osten.
  3. Bland 1 spsk mel, citronskal, salt og peber godt sammen i en dyb tallerken. Vend kyllingebrysterne i blandingen.
  4. Kom ½ spsk smør og ½ spsk olivenolie på en pande ved medium varme. Steg kyllingen 5 min. på hver side og tag dem af panden.
  5. Kom hvidløg på panden og lad det stege ca. 1 min. Tilsæt spinat og steg til det falder sammen. Tilsæt fløde, halvdelen af den revne grana, citronskiver og bouillon. Rør det sammen og læg kyllingebrysterne tilbage i saucen og lad det koge i 5-6 min.
  6. Kog pasta i 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  7. Servér kyllingen med pasta og drys med grofthakket basilikum og resten af osten.