Kyllingeschnitzel a la wiener med peberrod og kapers
25-35
4 dages holdbarhed

Kyllingeschnitzel a la wiener med peberrod og kapers

I denne ret får du kyllingebryst tilberedt som klassisk wienerschnitzel med alt det originale tilbehør. Serveres med blomkål og slikærter.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Kyllingebryst
280 g
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Rasp (Gluten, Hvede)
60 g
Citron
½ stk
Kapers
½ glas
Høvlet peberrod (Svovldioxid)
25 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 494 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 43 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. Lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr rasp med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm ½ spsk olie og ½ spsk smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved middelvarme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt 2 spsk citronsaft, 2 spsk vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod efter smag og servér med kartofler og slikærter.