Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler

En orientalsk inspireret, lækker ret, der er smagfuld uden at være stærk med smag fra bl.a. hvidløg, honning, soja og ingefær. Serveres med forårsløg, sukkerærter og nudler.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Forårsløg
3 stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Honning
½ spsk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
⅓ pose
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
150 g
Sukkerærter
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 514 kcal
  • Fedt 6 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Del kyllingen i mindre stykker. Pil hvidløg og hak fint. Skræl og riv ingefær. Skyl forårsløg og snit dem fint.
  2. Bland kylling, hvidløg, ingefær, salt og peber i en skål. Varm list olie på en pande ved god varme og brun kyllingen på alle sider.
  3. Tilsæt sojasauce, honning, ½ dl vand og bouillon til kødet. Steg yderligere ca. 7 min. Kyllingen skal være gennemstegt.
  4. Kog nudler i letsaltet vand i 5 min. Kog ærterne sammen med nudlerne de sidste 2 min. Hæld vandet fra.
  5. Vend nudler og sukkerærter med kyllingen. Drys forårsløg over og servér.