4 dages holdbarhed
Marokkansk bulgur med kylling, salatost og mynte
4 (73)
Under 30 min
15 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Løg
½ stk
Salte mandler
20 g
Solo hvidløg
½ stk
Revet gulerod
100 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Bulgur
175 g
Kikærter
½ dåse
Ras el hanout
2 tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Salatost i kryddermarinade
100 g
Rosiner
½ pose
Mynte
1 drys
Koriander
1 drys
Citron
½ stk
Forårsløg
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 887 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 88 g
- Protein: 66 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg. Hak løget fint og pres hvidløg. Hak mandler groft. Kom det i en gryde med revet gulerod, bulgur, bouillon, ras el hanout, kylling, kikærter uden væde, 4 dl vand og lidt salt og peber. Rør det lidt rundt.
Bring i kog og kog under låg i ca. 15 min. Rør rundt i gryden, sluk og lad trække 2-3 min.
Hak koriander og mynte groft. Del citronen i både. Skær forårsløg i skiver.
Kom bulguren ud på et fad. Drys med rosiner og smuldr salatost ud over. Drys det hele med koriander, mynte og forårsløg. Servér med citronbåde.
Håber maden smager!