Pulled pork i tortilla med chipotle-sauce
20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Pulled pork i tortilla med chipotle-sauce

Pulled pork serveret med frisk salat i mexikanske tortillas med chipotle-sauce – en spicy, røget cremet sauce baseret på jalapeños.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Pulled pork
    300 ca-g
    Tortilla-wrap
    4 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Tomat
    2 stk
    Rødløg
    1 stk
    Chipotle-sauce
    3 spsk
    Nachos, saltet
    30 g
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 669 kcal
    • Fedt 23 g
    • Kulhydrater 75 g
    • Protein 41 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Læg posen med pulled pork i en gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad det simre ved lav varme i ca. 15 min.
    2. Tænd ovnen på 200 grader. Pak 4 tortillas ind i stanniol. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig TIP: Du kan varme tortillas i microovn uden stanniol ca. 20 sek. pr stk og flere ad gangen.
    3. Skyl salat og tomater. Skær salat i strimler og tomater i tern. Pil rødløg og skær det i tynde skiver. 
    4. Tag kødet ud af posen. Læg det i et lille fad og træk kødet fra hinanden med en gaffel.
    5. Fyld tortillas med salat, tomat, løg og kød. Luk dem, smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.